Bulvár

2010.09.09. 10:44

Steak Lady Gaga-módra

Lady Gaga folyamatosan meghökkentő produkciókkal bombázza a világot. Öltözött már Szabadság-szobornak, viselt telefont a fején, tekertette magát rendőrségi szalagba, most pedig steak-bikiniben pózol a japán Vogue címlapján.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Időszakosan megjelennek a bolygónkon Vamp-ek, akiket vagy követünk és szeretünk, vagy épp ennek ellenkezőjét váltják ki belőlünk. Talán Madonnával kezdődött az egész (aki mind a mai napig az egyik legnagyobb példája is ennek), de ebbe a népes táborba tartozik többek között Gwen Stefani, Pink, valamint Lady Gaga is.

A jelenleg legfelkapottabb szőkeség viselt már telefonból készített kalapot, rend szerint furcsa napszemüvegeket hord, az angol királynőt földig érő PVC-burkolatban fogadta, de a legjobban a nemrég megjelent japán Vogue címlapjával borzolta fel a kedélyeket.

Azt nem tudni, hogy az állatvédők mit gondolnak a megjelent fotókról, de egy biztos: több fórumon is téma a steak-bikinibe burkolt énekesnő. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy művészi, ízléstelen és támadó vagy egyszerűen csak polgárpukkasztó képsorozatot készített a "Lady"-ről Terry Richardson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!