Bulvár

2011.10.14. 13:27

Supermanné műtette magát

Supermanesre műtette arcát egy fülöp-szigeteki férfi. Mindezzel pedig nem éri be: most hasizmokat tervez műtetni, továbbá Japánba készül, hogy ott lábaiba fémek beültetésével magasítsanak rajta.

MTI

Az átváltozás nem ment hamar: plasztikai operációk egész sorát kellett végrehajtatnia magán, és egy évtizedbe tellett, mire "megsupermanesedett" a most 35 éves Herbert Chavez.

A sebészeknek nagy szakmai kihívás volt a feladat, mivel Chavez tipikusan fülöp-szigeteki arcvonású és bőrszínű, így nemcsak az orrát kellett arrébb "költöztetni" és átformálni, továbbá az ajkait, arcizmait átműteni, hanem bőrfehérítő injekciókat is kellett kapnia.

És az önmű még nincs kész. Most hasizmokat tervez műtetni, továbbá Japánba készül, hogy ott lábaiba fémek beültetésével magasítsanak rajta.

A ruhája már kész, maga tervezte Superman-öltözékét.

A férfi otthona egyébként tele van a képregény- és filmhős ereklyéivel, supermanes bögrékkel, ágytakarókkal, akciófigurákkal, de életnagyságú is akad a szuperlényből. Chavez valamelyest supermanként él: nappal "normális", ruhatervezőként dolgozik egy irodában, éjjel viszont - ha nem kezd is röpködni, de - supermanszerelésben járkál. Leginkább  gyerekkörökben van sikere, szívesen játszanak vele - és Chavez is velük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!