Bulvár

2010.07.15. 14:04

Susan Boyle saját tehetségkutatót indít

Új albumához keres partnert a Britain’s Got Talent című televíziós tehetségkutató korábbi felfedezettje, Susan Boyle. Az énekesnő a jó bevált formulát követi, azaz saját versenyt hirdet, melynek győztesével akar duetteket előadni.

Gyuricza Ferenc

Susan Boyle a tavalyi év egyik legnagyobb felfedezettjének számít. A brit háziasszony nevét és hangját egy televíziós tehetségkutató révén az egész világ megismerte, ennek köszönhetően bemutatkozó albuma kilencmillió példányban kelt el. Az énekesnő jelenleg a második nagylemezének felvételeire készül, ehhez azonban partnert keres.

- Tavaly valóra vált az álmom, hogy világhírű előadóművész lehessek - mondta Susan Boyle. - Miután jelentkeztem a Britain’s Got Talent tehetségkutató műsorba, fantasztikus életem van. Egy valódi ajándék ez a számomra, és ezt most szeretném továbbadni másnak is.

 

Susan Boyle a Britain's got talent elődöntőjében:

 

Az énekesnő Susan’s Search címmel saját tehetségkutatót hirdet. Arra kérte az önjelölt énekeseket, töltsék fel általuk bemutatott Silent Night felvételét saját weboldalára, illetve a legnagyobb klip-megosztó oldalra. A jelentkezőkből választják ki azt a szerencsést, aki a november 22-én megjelenő második Susan Boyle szólóalbumán egy duettet adhat elő az énekesnővel. A verseny július 23-án zárul, a nyertest várhatóan három nappal később jelentik be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!