Bulvár

2011.05.17. 09:47

Szabó Zsófi erotikus fotói: lekerült a ruha a legszexisebbnek választott színésznőről

Szabó Zsófi eddig soha nem látott oldalát mutatja meg. A Jóban Rosszban szépségét Nánási Pál kamerája örökítette meg. A vadóc, dögös fotósorozat váratlan vállalás volt a színésznő részéről, ugyanis a CKM TOP 100 szavazás győzteseként csupán pár napja volt felkészülni a nem mindennapi fotózásra.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Férfiak ezrei várták már a pillanatot, amikor Szabó Zsófi megszabadul ruháitól. A TV2 sikersorozatának színésznője nehezen adta be a derekát, de végül elkészült vele a várva várt szexis fotósorozat.

„Nagyon hirtelen jött a fotózás, így időm sem volt jobban átgondolni a dolgot. A CKM olvasói engem szavaztak meg a legszexisebb nőnek, ami nagyon jól esik. Ezzel a címmel együtt járt egy szexis sorozat is. Gyorsan léböjt kúrába kezdtem, hogy a lehető legjobb formába kerüljek pár nap alatt.” – árulta el Szabó Zsófi. – „A fő hangsúly azon volt, hogy minél természetesebbek legyenek a képek és olyan hangulatot teremtsünk, ami nem átlagos.” – tette hozzá a szőke szépség, aki örül annak, hogy a nőiesebb formák győzedelmeskedtek a magazin szavazásán.

„Próbáltam a fotózást is színésznőként megélni, hogy minél spontánabbnak tűnjenek a beállítások.” – vallotta be a Jóban Rosszban Betty-je. – „Nagyon élveztem a fotózást, de nem tartom valószínűnek, hogy a közeljövőben újra így állok kamera elé, maradok a színészkedésnél.” – mondta Zsófi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!