Bulvár

2009.05.02. 06:49

Tanítónéni a sztriptízműsorban

Moszkva - Saját művészettörténet-tanítónőjét fedezte fel kihívó pózban egy újonnan megnyílt sztriptízbár plakátján egy hetedik osztályos lány Jaroszlavlban.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A tanuló lefényképezte a plakátot, s otthon lelkesen mutatta a mamájának, aki azonban nem örült, hanem rohant panaszt tenni, nem is az iskolába, hanem egyből a helyi televízióhoz. 

Kiderült: a 22 éves tanítónő még egyetemre jár, negyedéves, s azért taníthat, mert remekül megfelelt a pedagógiai gyakorlaton. Kénytelen valamilyen munkával pénzt keresni, mert ösztöndíja mindössze 1300 rubel, vagyis alig 9000 forintnak megfelelő összeg. Azt ígérték neki, hogy a plakátot csak a bárban teszik majd ki. Férje ugyan nem túl boldog az éjszakai munka miatt, de az anyuka panasza hallatán megmakacsolta magát: rábeszélte nejét, hogy ne engedjen egy hisztérikának. Sőt otthon felállított egy rudat, hogy akörül neki is táncoljon a felesége. 

Az iskolában szomorkodnak. Ha az anyuka hozzájuk fordult volna, megoldották volna valahogy a problémát - mondják. Jaroszlavlban alig egy évvel ezelőtt történt már hasonló eset: ott egy anyuka gyermeke óvó nénijét ismerte fel egy sztriptíztáncosnőben. Az a botrány hamar elcsendesedett, mert az anyuka maga ment el a bárba, ahol be is rúgott, férje pedig még meg is kérdezte a táncosnőt, hogy ördögkosztümje van-e, és vállal-e külön "fellépést".  

Nem sokkal korábban a lap egy Togliattiban élő tanárnőről adott hírt, aki egy évig nyilvánosházat tartott fenn a lakásában, s a lányok részben egykorúak voltak tanítványaival. A tettet a bíróság igen enyhén ítélte meg: 5000 rubel - mintegy 35 ezer forint - bírságot rótt ki a tanárnőre. 

A volgográdi területen egy iskolai igazgatóhelyettes a korábban szintén tanárként dolgozó férjével közösen saját főzésű pálinkával látta el a környéket. Egy panasz nyomán közigazgatási eljárást indítottak a férj ellen, mire ő elbujdosott, az asszony azonban tovább tanít. 

Egy 21 éves, alsó tagozatos kazanyi tanító esténként Alla Pugacsovát imitálja vállalati rendezvényeken. Amikor a gyerekek erre rájöttek, megkérték, hogy az iskolába is a művésznő alakjában jöjjön, s néha meg is teszi, az iskola vezetése nem emel szót ellene. 

A most leleplezett jaroszlavli egyetemista azonban egyelőre nem taníthat, noha jogilag semmit nem tudnak ellene felhozni...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!