Bulvár

2010.01.14. 07:33

Tiger Woods nem kap több ingyenautót

Házasságtörési botránya miatt újabb szponzor hátrált ki Tiger Woods amerikai golfsztár, a világ legjobban kereső sportolója mögül.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A General Motors autógyár kedden közölte, hogy a továbbiakban nem bocsátja ingyen a 33 éves játékos rendelkezésére a járműveit.

Korábban az Accenture PLC tanácsadó cég, a Gillette borotvagyártó és az ATandT telekommunikációs vállalat közölte, hogy megszakítja kapcsolatát az ideiglenes visszavonulását december elején bejelentő sztárral, akinek reklámbevételei évi 100 millió dollárra rúgnak.

A több nővel is hírbe hozott Woods november 27-én, mindmáig tisztázatlan körülmények között szenvedett kisebb autóbalesetet floridai háza előtt. A balesetet vélhetően heves házastársi vita előzte meg, amely minden valószínűség szerint azt követően robbant ki, hogy az egyik bulvárlap megszellőztette a golfozó házasságon kívüli kapcsolatait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!