Bulvár

2009.12.12. 09:11

Torres Dani és Dömötör Balázs közös akciója

Jótékonysági akcióban vesz részt az egykori Megasztár-felfedezett Torres Dani, valamint a Matyi és a Hegedűs formációból kivált, s azóta szólóban is bizonyított Dömötör Balázs.

Gyuricza Ferenc

A két zenész a Segítő Karok Alapítvány munkáját segítve a Budapesti Szent László Kórház gyermekosztályának három értékes műszert ad át.

Az eseményre december 18-án kerül sor, s az ajándékozás mellett Torres Dani és Dömötör Balázs közös műsorral is szórakoztatni kívánja a kórházban ápoltakat.

- Szeretek gyerekeknek játszani, mert ők a legőszintébb közönség - mondta Torres Dani. - Eddig egyszer jártam kórházban, szintén gyerekeknél, és nagyon meghatódtam. Bevallom, a sírógörcs kerülgetett mikor otthagytam őket.

- A gyerekeknek azért jó zenélni, mert előítéletek nélkül mindennek tudnak örülni - folytatta Dömötör Balázs. - Ők azok, akik értékelni tudják, ha az előadó nekik játszik, hiszen nincsenek tele a társadalom által pumpált szennyel és előítélettel.

Zenei hírekért, koncerfotókért klikk ide!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!