Bulvár

2009.04.29. 08:16

Tűsarkú futóversenyen indul Kovácsovics Fruzsina

Budapest - Kovácsovics Fruzsi szeret divatosan öltözni, de a magas sarkúkat nem kedveli. Az énekesnő mégis rajthoz áll az idei Stiletto Run-on, ahol minimum 8 centiméteres tűsarkúban kell futnia. A fiatal művész külön edzésekkel készül.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Glamour magazin idén is megrendezi a Stiletto Run-t (futóversenyét). A nevezőknek közel száz méteres távot kell teljesíteniük trendi ruhában és minimum 8 centiméteres sarkú divatos cipőben. A Westend tetőteraszán sztárok is rajthoz állnak egy külön futamban. A Csillag születik felfedezettje, Kovácsovics Fruzsi is magas sarkút húz.

Nem vagyok nagy cipőmániás, nincs is nagyon tűsarkúm. Igaz, hogy egyre gyakrabban veszek fel magas sarkút, hiszen az igazán nőies külsőhöz ez hozzátartozik – mesélte Fruzsi. 

– Szerintem csak gyakorlottabb lányok lesznek mellettem a versenyben, de éppen ezért lesz vicces velük futni, jó bulinak tartom és egyáltalán nem félek, hogy elesek. Kitaláltam, hogy a futás előtti napon otthon is magas sarkúban mászkálok majd, hogy szokjam az érzést – tette hozzá az énekesnő, aki az egész napos rendezvényen dalra is fakad.



Tűsarkú futóversenyen áll rajthoz a Csillag születik felfedezettje

Kovácsovics Fruzsina mellett május 23-án rajthoz áll Dukai Regina, Dammak Jázmin, Peller Mariann, Labancz Lilla és Pirner Alma is. A résztvevők Béres Alexandra vezetésével melegítenek be, a tűsarkús hölgyek hódolójával, Rákóczi Ferenc rádióssal pedig műsorvezetőként találkozhatunk a nem mindennapi versenyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!