Bulvár

2010.09.20. 08:15

Újabb Armani-kollekció reklámarca lett Christiano Ronaldo

Szeptember 15-én debütált az Armani Jeans legújabb reklámvideója illetve fotói. A férfi kollekció népszerűsításére ismét Christiano Ronaldot kérték fel, a női szerepre pedig Megan Fox színésznőt.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Giorgio Armani elmondása szerint azért választották immáron a második kampány arcának a futballistát, mert Cristiano egy nagyszerű ember, s emellett tökéletes fizikumú sportoló. A tervező szemében spontán, izgalmas, saját útját járó sportoló képezi le a mai fiatalságot. Hihetetlen energiája és kisugárzása miatt már nem csak az Emporio Armani fehérnemű-kollekcióit reklámozza, hanem az Armani Jeans részleget is. 

Cristiano Ronaldo azt mondta: "Nagyon hízelgő, hogy felkértek az Armani brand arcának. Giorgio Armani a divatvilág egyik legnagyobb  legendája, és én már régóta nagy rajongója vagyok munkásságának. Nagyon jól éreztem magam a fotózáson, ahol természetesen feltűnő, ámde minőségi képek születtek. "

A kampányhoz videofilm is készült, melyben az ifjú sportoló megcsillogtathatta színészi tehetségét is. Hogy ez mennyire sikerült, döntse el mindenki magában. Mindenesetre egy bizonyos: Ronaldo rendesen kigyúrta magát - ezek szerint nem csak a nyári világbajnokságra...

A női vonal kisfilmjében Megan Fox színésznőt láthatjuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!