Bulvár

2012.05.09. 09:46

Újabb masszőr pereli Travoltát szexuális zaklatás miatt

Újabb masszőr csatlakozott a John Travolta elleni szexuális zaklatási ügyhöz. A keddi bírósági beadvány szerint a sztár a magához rendelt második férfi masszőrt is egy hotelszobában molesztálta.

MTI

A második panaszos sem fedte fel valódi nevét, szexuális zaklatási ügyekben erre lehetőséget adnak a helyi törvények.

A John Doe 2. álnéven szereplő masszőr a bírósághoz benyújtott iratokban azt állítja, hogy Travolta január 28-án rendelte fel atlantai hotelszobájába, ahol a lábát dörzsölgette, megérintette a nemi szervét és szexuális aktust kezdeményezett vele.

A második panaszos vallomása egybevág a John Doe 1. néven jelzett texasi masszőrével, aki múlt héten fordult bírósághoz, azzal vádolva a színészt, hogy amikor január 16-án a Beverly Hills Hotelben foglalt szobájába rendelte masszázsra, szexuálisan zaklatta őt.

Martin Singer, az 58 éves hollywoodi sztár ügyvédje ugyanolyan "abszurdnak és nevetségesnek" nevezte az újabb vádat, akárcsak az előzőt.

A felperesek képviselője, Okorie Okorocha ugyanakkor további panaszosok jelentkezésére számít, s mint hangsúlyozta: minden "áldozat" ügyében eljár, "nem fél szembeszállni" Travoltával. A sértettek azért nem fordultak korábban a rendőrséghez - magyarázta az ügyvéd -, mert azt gondolták, hogy úgy sem hinnének nekik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!