Bulvár

2017.07.27. 14:14

Vasi bulvár - Megérkezett a gólya Veréb Istvánékhoz

Guzmics Richárd horrorsérülést szerzett Kínában.

Vas Népe

Feleségül vette szerelmét Erik

LAMÚR Július 22-én feleségül vette szerelmét a szentpéterfai, leginkább a No Thanxből ismert Skrapits Erik. A szintén szentpéterfai származású Eszter már meg is változtatta nevét a közösségi oldalon: Skrapits-Rózsa Eszterként, boldog feleségként éli tovább mindennapjait.

Erdélyi kalandok

TÚRA Szerelmével, Sofron Istvánnal mászta meg a Békás-szorost a szombathelyi származású műsorvezető, Aryee Claudia. Az egész környéket bejárták, Tücsi közösségi oldalai arról árulkodnak: nem esett nehezére hegyet mászni.

Megérkezett a gólya Verébékhez

BOLDOGSÁG A szombathelyi birkózó, Veréb István élete újabb mérföldkőhöz érkezett. Néhány nappal ezelőtt ugyanis megszületett kislánya, Dorina. A sportoló közösségi oldalán tudatta: a baba és a mama egyaránt jól vannak.

Moszkvába hívta a munka

SZÉPSÉG A jákfai szépségkirálynő, Kocsis Korinna nemrég Moszkvában dolgozott: divatbemutatókon az egyik fürdőruhamárka új kollekciójának darabjait mutatta be, majd fotózásokon vett részt. Persze azért egy kis szórakozás és városnézés is belefért.

Lenyűgöző show

VÁÓ Lenyűgözte a közönséget a szombathelyi kötélugró, Bánhegyi Adrienn az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOP) nyitógáláján - új kosztümben lépett színpadra.

Horrorsérülést szerzett a focista

SOKKOLÓ A Kínában szereplő, szombathelyi származású védő Guzmics Richárd a Kuangcsou R&F elleni meccsen szenvedett horrorfilmekbe illő balesetet. A meccs 39. percében le kellett cserélni, miután fejsérülést szenvedett egy párharcot követően: Guzmics vérző fejjel hagyta el a játékteret. Mint kiderült: hat öltéssel varrták össze a fejét, de úgy tűnik, megúszta nagyobb baj nélkül. Most egy ideig pihennie kell, nem tudni, mikor léphet újra pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!