Bulvár

2011.08.23. 12:33

Viasat3 - Aranypart: nyári flört és buli Siófokon

A bulizás és a fedetlen felsőtestek játsszák a főszerepet a Viasat3 csatornán hétfőn indult új reality műsorban. Az Aranypart szereplői Siófokon szórakozták végig a nyarat a kamerák előtt.

Vas Népe

Az amerikai MTV-n látható Jersey Shore mintájára indított új reality show-t a Viasat3, Aranypart címmel. A műsor részeit a Siófokon kezdték forgatni még júliusban, írja az origo. A produkció lényege, hogy kilenc fiatalt költöztetnek össze, akiknek semmi más dolguk nincs, mint bulizni a kamerák előtt.

A szereplők közül négyen - Niki, Szandra, Levi és István - már ismertek a korábban szintén a Viasat3 csatornán futó Éden Hotel című műsorból. Melléjük válogattak a készítők öt másik – hasonló tulajdonságokkal rendelkező – fiatalt a jelentkezők közül.

Az Aranypart szereplői közül mindannyian látnak karrierlehetőséget a műsorban, szívesen dolgoznának a médiában, akár a képernyőn, akár a háttérben. De van, akinek más oka is volt az újabb szereplésre.

- Legfőképpen azért jelentkeztem ebbe a műsorba, hogy feldobjam a nézők szürke hétköznapjait, és hogy végre megismerjenek, ne gondolják azt, hogy egy bunkó vagyok. Szeretném az elrontott öt perc hírnevemet kijavítani, ha lehetséges – mondja István, aki már szerepelt képernyőn az Éden Hotel című műsorban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!