Bulvár

2012.04.19. 09:33

Vicces Viktor tovább szórhatja poénjait - Videó

Mindenki Vicces Viktorról, a poéngyáros BKV-sofőrről beszélt. Az egész ország megmozdult, hogy ne rúgják ki a sofőrt munkahelyéről.

Vas Népe

Vicces Viktor úgy tűnik, megmenekült! A vicces beszólásaival utasait szórakoztató BKV-sofőrt mégsem rúgják ki munkahelyéről. Egy fegyelmi meghallgatás még vár rá, de úgy tűnik, a sofőr tovább vidíthatja utasait egyedi stand up műsorával.

Viktor állása azért került veszélybe, mert az ATV bemutatta a róla készített videót a televízióban. Másnap főnöke felhívta, és közölte vele, kirúgják. A hír villámgyorsan bejárta a médiát, és egy ország fogott össze a fiatal fiúért. Végül a BKV közleményben adta hírül, nem bocsátják el a sofőrt, de egy fegyelmi tárgyalás vár rá.

Viktor nem a BKV nevében nyilatkozott, ezért nem szegett szabályt. Emiatt kirúgni túlzó és indokalatlan mértékű munkáltatói intézkedés lett volna.

A BKV mai helyzetét nézve, pedig ráférne a vállalatra egy ilyen kampányoló, mint Vicces Viktor. Különben még elcsalják külföldre olyan cégek, akik még értékelik a humort.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!