Bulvár

2009.07.29. 09:46

Visszafogottságot és mozgalmi dalokat kérték a szentpétervári kommunisták Madonnától

Szentpétervár - Visszafogottságra intették Madonnát, és azt kérték tőle nyílt levelükben a szentpétervári kommunisták, hogy a város főterén tartandó koncertje alatt énekeljen forradalmi dalokat.

MTI

A popsztár augusztus 2-án lép fel az orosz város tágas történelmi főterén, a Palota téren, amely az 1917-es októberi forradalom központi helyszíne volt. A szervezők mintegy 50 ezer fős közönségre számítanak.
    
"Meg kell értenie, mekkora felelősség egy ilyen helyszínen énekelni" - idézte a levelet kedden egy orosz hírportál.
    
A helyi kommunisták azt tanácsolták a dívának, hogy feltétlenül "öltözzön visszafogottan, dallamos zenét adjon elő és tartsa észben az erkölcsi szabályokat".
    
Felkérték az énekesnőt, hogy iktasson be a programjába egy forradalmi nótát is, amellyel leróhatná tiszteletét a Téli Palota ostromlói előtt. A könnyebbség kedvéért mellékeltek egy listát a javasolt dalokból.
   
A szentpétervári kommunisták korábban is felhívták magukra a figyelmet bizarr kiáltványaikkal: a közelmúltban az ukrán Olga Kurilenko húzta ki náluk a gyufát, aki a legutóbbi Bond-filmben szerepelt. "Morális és intellektuális árulással" vádolták, mert egy olyan produkcióhoz adta a nevét, amely a "szovjet emberek ellenségeiről" szól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!