Bulvár

2009.07.14. 18:20

Vízi pitbull Svájcban: agresszív süllő harapdálta a fürdőzőket (Fotóval)

Locarno - Svájci búvárok elejtettek a Maggiore-tóban egy hatalmas süllőt, amely előzőleg több fürdőzőre is rátámadt. A nemzeti hírügynökség híréhez csak annyit fűznénk hozzá, komoly okunk van feltételzni, hogy ezennel beköszöntött az információs uborkaszezon.

MTI

A ragadozóhal összesen 6 embert harapott meg az Olaszországgal közös Lago Maggiore svájci felségvizein - jelentette az SDA svájci hírügynökség a ticinói rendőrségre hivatkozva. 
 
A ticinói vízirendőrség búvárai végül egy szigonnyal ejtették el a 8 kilogramm súlyú és 70 centiméter hosszú halat.
    
Fabio Croci, a ticinói halőrök vezetője szerint csak ritkán fordul elő, hogy süllő emberre támad. Az agresszív példány a Locarnóhoz közeli Tenero kempingjének strandján harapdálta össze a fürdőzőket.


Ramon BERTA (b) és Johnny BRICALLI rendőrségi búvárok 8 kg-os süllőt (Sander lucioperca) mutatnak strandolóknak a Lago Maggiore partján, a svájci Tenero közelében 2009. július 12-én. A süllő állítólag több fürdőzőt is megtámadott az egyik tenerói kemping vendégei közül. A búvárok szigonnyal ejtették el az agresszív halat. (MTI/EPA/Samuel Golay)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!