Bulvár

2011.05.13. 09:10

VV Alekosz felelségkeresője: a büki lánnyal csókolózott a főhős

Három lányt hívott randira Alekosz, a Való Világ 4 győztese új műsorában. A feleségre hajtó fiatalember két hölgyet lepattintott a borkóstoló után és a büki üzletkötővel, Andreával romantikázott és csókolózott.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A villa okostojása három hölgyet hívott randira az erotikus tusolóverseny után, azonban Magdit (25) és Brigittát (23) hamar lapátra tette, és inkább Andreával (33) élvezte a kettesben töltött perceket. A lányok először közösen megvacsoráztak Alekosszal, majd a villa okostojása nem mindennapi programot szervezett: olyan borkóstolón vettek részt, ahol nem csupán ízlelni, hanem készíteni is lehetett a finom borokat, írja a blikk.hu.

Engem már akkor teljesen megfogott, amikor elkezdte fényképezni a lábamat. De az esti séta és a romantikázás kettesben teljesen magával ragadott. Nagyon örülök, hogy én lehettem az első lány, aki ilyen közeli kapcsolatba került vele – mondta Andrea, akinek kebleit is alaposan feltérképezte Alekosz, csókolózás közben ugyanis elég sokszor tévedt Andi mellére a keze. További részletek az estéről a blikk.hu-n

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!