Bulvár

2009.06.07. 09:10

Whitney Houston újra hódít!

New York - Visszatér Whitney Houston. A világhírű énekesnő régóta várt albuma szeptemberben jelenik meg - jelentette be a minap az Arista Records.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A gyakran csak A Hangként emlegetett Houston mát hét éve nem adott ki új lemezt, és egyelőre az új album címe sem ismert.

A 45 éves szupersztár minden idők egyik legtöbb eladott lemezzel büszkélkedő énekese, az utóbbi években azonban leginkább kábítószer-függőségégével, házassági problémáival és botrányos viselkedésével kapcsolatban lehetett hallani róla. 

Első jelentősebb sikerét a Teddy Pendergrass 1984-ben megjelent, Love Language című albumán szereplő Hold Me című duettjük jelentette, amely az R&B slágerlista Top 5-jébe került. 1986-ban Grammy-díjat kapott – az első, merthogy nem csak egyet nyert. 

A ’90-es években debütált a  filmvásznon. Kevin Costnerrel szerepelt együtt a nagysikerű  Több mint testőrben.

Több sikeres album, díjak tömege, mega koncertek, turnék és listavezető dalok mellett nevéhez köthető a zenetörténelem legnagyobb lemezszerződése, melyet  2001 augusztusában írt alá az Arista/BMG társasággal 100 millió dollár értékben, újabb 6 lemezre.

Pályája ívelt, de magánélete nem volt felhőtlen.  1992-ben házasságot kötöt Bobby Brownnal. A férfi múltja és jelene nem igazán volt makulátlan: zaklatással, ittas vezetéssel, súlyos testi sértéssel vádolták, s többen tudni vélik, ő „segítette” Whitney-t a drogokhoz és az alkoholhoz. Az énekesnő végül feleszmélt, részt vett egy rehabilitáción, 2007-ben elvált férjétől és újra zenei pályájára koncentrált, melyet a várva várt album koronázhat meg. 


Forrás: MTI/AP, wikipedia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!