Bulvár

2010.11.08. 10:07

Willow Smith: apuci kicsi lánya beköszönt a popiparba

Will Smith-ről valószínűleg elsőre a Man in Black vagy a Hancock című filmekben nyújtott alakításai jutnak eszünkbe, s nem gyermekeinek tevékenysége. Jaden és Willow megunta a tétlenkedést: fia nemrég mutatta meg tehetségét a Karate kölyök című filmben, lánya pedig leforgatta első videoklippjét.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A  "Whip my Hair" című rövidfilmben Willow tulajdonképpen kifesti hajával a környezetét - amely jelen esetben az iskola - s társait is éneklésre, táncolásra buzdítja.

A klip rendezője a Lady Gaga vagy Beyonce klipjeit készítő Ray Kay. A szinte már szoborszerűre épített, színes hajkoronáktól, a különlegesre kreált műkörmöktől, a színes, hivalkodó öltözetektől függetlenül a kislányt meghagyták gyermeknek. Nem faragtak belőle nyafogó, nagyképű dívát, inkább a korához illő vagánysággal ruházták fel.

A kis Willow rettentően hasonlít édesapjára: mimikája, grimaszai, kézmozdulatai a Kaliforniába jöttem egykori sztárját idézik. A lányka sokat látott popsztárhoz hasonlóan adja elő, amit a rendező kíván, s láthatóan tisztában van azzal, hogy gyakorlatilag bármit megtehetne.

Ha hangját kezelésbe veszi apukája egy-két nevesebb barátja, talán Rihanna vetélytársa is lehet néhány év múlva, ám amint az a kislány külsején is látszik, egyenlőre csupán példaképének tekinti az énekesnőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!