Celldömölk

2014.07.28. 18:35

Ősszel újra a voksokért

Celldömölk - A Cselekvő Összefogással Celldömölkért Egyesület és Fehér László polgármester mögé fölsorakozott szervezetek azt vallják: Győztes csapaton ne változtass!

Ölbei Lívia

A Cselekvő Összefogással Celldömölkért Egyesület és további 24 civil szervezet tegnap bemutatta önkormányzati képviselőjelöltjeit, akik jelenleg is önkormányzati képviselők, négy éve mindannyiuknak hasonló civil összefogás eredményeképpen szavaztak bizalmat a választók.

Az 1. körzetben tehát Benkőné Remport Lilla bölcsődevezető; a 2. körzetben Karádi Mihály, a sárvári-celldömölki mentőállomás és a Máltai Szeretetszolgálat celli csoportjának vezetője; a 3. körzetben Fehér László polgármester (1994. óta az önkormányzat tagja); a 4. körzetben Nagyné Ferencz Myrtill pedagógus; az 5. körzetben Budai Bernadett vállalkozó; a 6. körzetben Söptei Józsefné alpolgármester (három cikluson át); a 7. körzetben az alsósági Erdélyi Antal; a 8. körzetben dr. Kovács Zoltán háziorvos, a járási orvosi ügyelet vezetője indul újra ősszel a voksokért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!