Celldömölk

2014.09.14. 11:19

A cselekvőknek kampányolt Lagzi Lajcsi az alsósági sportcsarnokban, telt ház előtt

Celldömölk, Alsóság - A Cselekvő Összefogással Celldömölkért Egyesület a folytatás jegyében kampányol az önkormányzati választás előtt. Az alsósági városrész, azaz a 7. és a 8. számú választókerület két jelenlegi képviselője, illetve képviselőjelöltje az alsósági sportcsarnokba hívta a választókat, sikerrel. Lagzi Lajcsi telt ház előtt lépett föl.

Ölbei Lívia

Erdélyi Antal, a 7. számú választókerület képviselőjelöltje - az alsósági részönkormányzat vezetője – és dr. Kovács Zoltán háziorvos, képviselő, a 8. számú választókerület jelöltje kampánynyitóra hívta a választókat: a folytatás jegyében. Telt ház és jó hangulat jellemezte az estét a sportcsarnokban. A Cselekvő Összefogással Celldömölkért Egyesület az összes jelenlegi képviselőjét – a testület többségét – elindította újra a választáson. A következő ciklus tervei között szerepel a kórház aktív ellátásának visszaállítása, az alsósági közutak aszfaltozása. A városrész központja megérett a fölújításra, a tervek szerint a jövőben Kresznerics Ferenc nevét viseli majd a tér. (Kresznerics Ferenc, a tudós pap Alsóságon szolgált, az alsósági temetőben nyugszik. Ma díj viseli a nevét.) A kampánynyitón szó esett arról is, hogy a volt kesztyűgyár (a város emblematikus üzeme) jelenlegi tulajdonosával új munkahelyek létesítéséről tárgyal az önkormányzat. A kampánytémák után következett a szórakozás, az esten többen fölléptek, a sztárvendég szerepét Lagzi Lajcsi vállalta – nagy sikerrel.

Fotók: Gyuricza Imre

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!