Celldömölk

2015.05.26. 16:07

Vulkán és biztonság - Beszámolók a celldömölki testületi ülésen

A beszámolók testületi ülése várható csütörtökön a celli városházán: a képviselők egyebek mellett meghallgatják a rendőrség, a Vulkán-fürdő és a Kemenesvíz éves beszámolóját is.

Ölbei Lívia

Május 28-án 13 órakor ül össze a városi képviselő-testület a városházán, ahol több városi intézmény, valamint a Celldömölki Rendőrkapitányság vezetője is megtartja éves beszámolóját.

A képviselők természetesen már előzetesen tanulmányozhatták a múlt évet értékelő adatsorokat. A dr. Palkó Andrea alezredes, rendőrségi főtanácsos, kapitányságvezető által jegyzett rendőrségi beszámoló összefoglalásképpen kimondja, hogy továbbra is a megye „egyik, bűnügyileg legkevésbé fertőzött részének számít” a Celldömölki Rendőrkapitányság illetékességi területe, még akkor is, ha a százezer lakosra jutó bűncselekmények számában minimális emelkedést regisztráltak. Mindezt úgy, hogy „az ismertté vált bűncselekmények számában csekély mértékű csökkenés tapasztalható”.

Fehér László polgármester a Kemenesaljai Szociális, Gyermekjóléti és Egészségügyi Intézményfenntartó Társulási Tanácsban végzett munkájáról ad tájékoztatást, ugyancsak ő számol be a város gyermekvédelmi és családsegítő tevékenységéről. Szintén a polgármester tárja a képviselők elő a Vulkán Gyógy- és Élmény-fürdő Kft. 2014. évi beszámolóját, amelyet véleményezni van joga a testületnek. További városi cégek tevékenységéről is tájékozódik az önkormányzat: értékelik a Kemenesvíz Kft. tavalyi évét, valamint a városi lapot , a honlapot és a helyi tévét működtető Celldömölki Média Nonprofit Közhasznú Kft. 2014-es tevékenységét is.

Csütörtökön dönt a testület a KMKK nyári zárva tartásáról, valamint szó esik arról, hogy hány csoportot indít ősszel a Celldömölki Városi Óvoda.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!