Celldömölk

2015.09.01. 08:59

Felszabaduló kínai energiák: gyógyászati központ és lámpagyár Celldömölkön

Celldömölk – A gyógyászati centrum mellett lámpák összeszerelésével foglalkozó üzemet is letelepítene a kínai befektetőcsoport, melynek képviselői a város vezetőivel tárgyaltak.

Ölbei Lívia

A turizmus és a gazdaság fejlesztésének támogatását fejezték ki szándéknyilatkozat aláírásával az önkormányzat és egy kínai befektető csoport képviselői, tudtuk meg Fehér László polgármestertől.

Együttműködési szándék, aláírás a celli városházán. A képen Farkas Gábor jegyző, Söptei Józsefné alpolgármester, Fehér László polgármester, Song Hao, a kínai befektetőcsoport vezetője és Zhou Ligang üzletember. Fotó: Gyuricza Imre

„Örömmel fogadjuk a befektetői csoport gazdaságfejlesztési célú terveit is", hangsúlyozta Fehér László. A Kínában működő lámpagyárat kívánják áttelepíteni Celldömölkre, ehhez keresnek megfelelő telephelyet a városban. Az összeszerelő-üzem körülbelül  húsz főnek adhat munkát, a celldömölki üzemből látják majd el az itt összeszerelt lámpákkal az európai piacot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!