Celldömölk

2015.02.23. 19:40

2017-re elkészül az új celli sportcsarnok – az alapkövet már letették

A Vas Népe hétfői száma is bekerült abba az időkapszulába, melyet a Celldömölki Városi és Vasutas Sportegyesület épülő sportcsarnokának alapkőletételén helyeztek el.

Cseszkó Tamás

A tervek szerint legkésőbb 2017-re elkészülhet az a sportcsarnok, mely régi álma a celldömölkieknek. Fehér László, a város polgármestere elmondta: egy 50x26 méteres, lelátós létesítmény valósul meg, szertárral, öltözőkkel, klubhelyiségekkel. Hozzátette, hogy a legutóbbi testületi ülésen az érintett területet a Celldömölki Városi és Vasutas Sportegyesület tulajdonába adták, ugyanakkor a város a fenntartásban is részt vesz majd. A cél, hogy a létesítményt délelőttönként a Városi Általános Iskola diákjai használják, délután a CVSE szakosztályai, kiemelten a kosárlabda szakosztály, esténként pedig baráti társaságok vehetnék bérbe az ingatlant.

Balázs Béla, a Celldömölki Városi és Vasutas Sportegyesület elnöke is méltatta a beruházást. Az alapkőletételen részt vett Ágh Péter országgyűlési képviselő is, aki pohárköszöntőjében hangsúlyozta, az Országgyűlés döntése találkozott egy cég jó eredményével.

Balázs Béla, Paluska József, Fehér László, Szabari János és Ágh Péter

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!