Süle Nóra a kollégáival érkezik

2018.02.27. 18:40

A celli születésű zenetanár az egyesületi kávézóba kapott meghívást

A Cselekvő Összefogással Celldömölkért Egyesület közéleti kávézójának vendége lesz Süle Nóra zenetanár, aki néhány zenésztársát is magával hozza az eseményre.

Ölbei Lívia

A zongoránál: Süle Nóra Fotó: CSÖCE

Fókuszban a zene címmel hirdette meg legközelebbi estjét a CSÖCE. A menetrend a hagyományoknak megfelelően alakul: előbb Fehér László polgármester, az egyesület elnöke kérdezi a vendéget. Süle Nóra zenetanár, muzsikus jelenleg Sopronban él, Celldömölkön született. Életét és pályáját kezdettől óhatatlanul meghatározta a zene, hiszen édesapja, Süle Ferenc nem csak a celldömölki zeneiskolát igazgatta hosszú évekig: a Liszt Ferenc nevét viselő városi vegyeskarnak máig ő a vezetője és karmestere.

Nóra pedig (akinek gyermekei szintén a celldömölki kórházban jöttek a világra, egyik kisfia volt anno az év első celli babája) nem egyedül érkezik a CSÖCE-estre, elkíséri Celldömölkre néhány zenésztársa (akikkel egyébként is rendszeresen koncertezik): Schárfy Zoltánné Halmos Erika (zongora), Jacsó Erika (fuvola), Prágay Szabó Tamás (klarinét), Süliné Huszár Lilla (hegedű), Ferenczi Balázs (trombita), Szupper Fanni, Horváth Csaba (ének). Süle Nóra zongorán játszik.

A zongoránál: Süle Nóra Fotó: CSÖCE

A beszélgetést követő pódiumesten népszerű komoly- és könnyűzenei darabokból hangzik föl válogatás. Kezdés: március 7-én, szerdán 18 órakor a Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár Móritz Galériájában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!