Celldömölk

2016.11.26. 19:56

A várakozás fényei Celldömölkön

Izsákfán, Alsóságon és Celldömölkön lobbant fel az ünnepi láng szombaton késő délután és este. A két városrészen idén először ünnepelték az adventet önállóan. Mindkét helyen Fehér László polgármester és a történelmi egyházak képviselői gyújtották meg az első gyertyát.

Gyuricza Imre

Alsóságon - nagy érdeklődés mellett - a tagóvoda kicsinyei és a Népjóléti Szolgálat énekkara adott műsort. Majd az Együtt Celldömölk Városért Egyesület, az ünnepségsorozat szervezője látta vendégül a megjelenteket.

Celldömölkön is Fehér László köszöntötte a Szentháromság téren ünneplőket. A Berzsenyi Dániel Gimnázium művészeti csoportja vállalta ezúttal az ünnepi műsort. Majd Cell belvárosában is fellobbant az ünnepi láng. Ezzel nem volt vége az ünnepi történéseknek. Fél öt körül kigyulladtak az ünnepi fények a téren, a város karácsonyi díszkivilágítása teljesen megújult. A rendezvény itt is a résztvevők megvendégelésével ért véget, forralt borral, teával, tepertős és zsíros kenyérrel kínálták az egyesület önkéntesei a megjelenteket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!