Celldömölk

2014.06.17. 18:49

Folyamatosan fejlődik Ostffyasszonyfa

Ostffyasszonyfa – Kondérban főtt a gulyásleves és a jófajta marhapörkölt, de nem maradhatott el a palacsintasütő verseny sem – a településen idén is megrendezték a vakáció kezdetét jelző falunapot.

Az esemény avatással indult, elkészült ugyanis a sportpályához tartozó létesítmény. A kapott támogatásnak köszönhetően megújultak az öltözők, akadálymentesített vizes blokkot, mosdókat alakítottak ki, de végre elkészülhetett a pálya védőkerítése is. – Szükség volt a tetőszerkezet teljes cseréjére is – mondta el Mihácsi Szabolcs, a település polgármestere, aki büszke az elért eredményre. Mint mondta, bíznak a helyi futballcsapat még sikeresebb szereplésében is. A polgármester beszélt arról is, hogy a pályázati támogatáson túl az önkormányzat saját forrást is biztosított a munkálatok befejezéséhez. – Az összefogásnak köszönhetően folyamatosan fejlődik Ostffyasszonyfa is – mondta a hét végén a helyszínen Ágh Péter országgyűlési képviselő. Kiemelte: a kemény lobbimunkának köszönhetően sikerült forrást szereznie a kultúrház felújítására is.A falunap egész napos programokkal várta a látogatókat, arcfestés, légvár, vattacukor, de fellépett a helyi citera és népdalkör is. A helyi általános iskola diákjai pedig vidám műsorral készültek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!