Celldömölk

2016.03.29. 14:28

Az elkötelezett várospolitikus: Fehér László megkapta a Baloldalért-díjat

Celldömölk - Fehér László 14 éves polgármesteri működése nagyban hozzájárult Celldömölk fejlődéséhez. A polgármester egyebek mellett ennek is köszönheti, hogy megkapta az MSZP legmagasabb kitüntetését, a Baloldalért-díjat.

Ölbei Lívia

A Magyar Szocialista Párt országos elnöksége 2011-ben alapította a Baloldalért-díjat. Az elismerést a párt azon tagjai kaphatják meg, akik „hosszú időn át végzett tevékenységükkel erősítik a baloldali mozgalmat, életpályájuk a helyi közösség által elismert és hiteles; nagymértékben hozzájárultak a magyar baloldal elért eredményeihez, eddigi sikereihez, az elmúlt években és évtizedekben valamennyien ennek érdekében tettek, éltek és dolgoztak”. Az elnökség a díj adományozásával ismeri el és köszöni meg a hosszú évek alatt végzett lelkiismeretes munkát, amely által a közösség maradandó értékekkel gyarapodott.

Az MSZP országos elnöksége úgy ítélte meg, hogy Celldömölk polgármestere, Fehér László minden tekintetben megfelel ezeknek a kritériumoknak. Fehér László negyedik ciklusát tölti polgármesterként a város élén (14 éve választották meg elsőként), tevékenységét a választók értékelik, elismerik. Az indoklás szerint azok közé a díjazottak közé tartozik, akik nagyban hozzájárultak a baloldal elért eredményeihez, sikereihez. Fehér László polgármestersége idején a város nagyot fejlődött, teljesen megújult, Kemenesalja igazi fővárosaként működik. Fehér László örömmel fogadta a díjat. Hangsúlyozta: nagy megtiszteltetésnek tartja, hogy olyan formátumú politikusok után kapta meg az elismerést, mint Kiss Péter volt kancelláriaminiszter, Celldömölk díszpolgára (akinek tavaly posztumusz  ítélte meg a Baloldalért-díjat az elnökség és a Táncsics Alapítvány).

Fehér László  kiemelte: baloldali elkötelezettségű politikusként  mélyen hisz  abban, hogy sikeres várospolitikát folytatni csakis a pártpolitikán túlmutató civil  összefogással lehetséges. Az eredmények igazolják ezt a fölfogást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!