Celldömölk

2013.12.23. 17:55

Ma még ételt osztanak

Celldömölk - A Cselekvő Összefogással Celldömölkért Egyesület a TV-Cell együttműködésével harmadik alkalommal szervezte meg a karácsony előtti jótékonysági gyűjtést és adományosztást.

Ölbei Lívia

December 21-én a Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár aulájába várták az adományokat. Az összegyűjtött tartós élelmiszereket, tisztítószereket, ruhákat, játékokat, karácsonyi csomagokat kétféle módon juttatták el oda, ahol a legnagyobb szükség van rá. Fehér László polgármester, egyesületi elnök és Benkőné Remport Lilla képviselő a celldömölki városrészen, Erdélyi Antal képviselő az alsósági városrészen szortírozta az egyesület által összeállított csomagokat.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat celldömölki csoportja a szintén önkormányzati képviselő Karádi Mihály vezetésével ugyancsak beszáll az adományosztásba. A szeretetszolgálat a hagyomány szerint egy évtizede minden december 24-én meleg étellel rendez vendégséget, ma ennek az akciónak a keretében osztják szét az adományokat is.

Sok adomány összegyűlt, volt olyan család, ahol három generáció képviselői - nagymama, anyuka és kisunoka - együtt hozták el a felajánlott csomagot, de a tizenévesek sem tétlenkedtek.

A celldömölki egyesület legközelebb húsvét előtt tervez hasonló gyűjtést és adományosztást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!