Celldömölk

2014.05.27. 19:20

Ők a bajnokok: a pingpongosok a városházán

Szerdán 14 órakor megszakítja ülését a testület: az ötszörös magyar bajnok celli asztaliteszizekőket köszöntik a képviselők és a támogatók.

Ölbei Lívia

A sok megtárgyalandó ügyre és az ünnepi alkalomra való tekintettel szerdán a szokásoktól eltérően nem délután kettőkor, hanem pontban délben kezdődik meg a képviselő-testületi ülés a városházán. A képviselők két órakor megszakítják a munkát: akkor kezdődik az ötszörös magyar bajnok CVSE-Swietelsky-Wewalka extraligás celli asztaliteniszcsapat köszöntése, amelyen nemcsak Kovács Ferenc, a vasi közgyűlés elnöke vesz részt, hanem a nemzeti bajnokságon az idén is győztes – és az újabb győzelemmel jubiláló – csapat szponzorai is.

A testület egyébként több mint húsz témát tárgyal, a képviselők többek között ma hallgatják meg a város összes gazdasági társaságának éves beszámolóját is. Dr. Palkó Andrea rendőr-alezredes, rendőrségi főtanácsos a Celldömölki Rendőrkapitányság illetékességi területének közbiztonsági helyzetéről, a közbiztonság növelése érdekében hozott intézkedésekről és a feladatokról ad áttekintést, Kovács Levente tűzoltó alezredes, tűzoltósági tanácsos, kirendeltségvezető a Sárvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség tevékenységét összegzi. A Celli Huke Nonprofit Közhasznú Kft., a Kemenesvíz Kft., a Városi Televízió Celldömölk Nonprofit Közhasznú Kft., a Vulkán Gyógy- és Élményfürdőt Üzemeltető Kft. és a Cellenergo Kft. beszámolóját Fehér László polgármester vezeti elő,

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!