Celldömölk

2014.01.22. 15:28

Rendelőintézet a kórházban

Celldömölk - A tervek szerint a Kemenesaljai Egyesített Kórház területére helyezik át a rendelőintézetet, az új épületet pályázati támogatással húzzák és szerelik fel.

Ölbei Lívia

A Kemenesaljai Egyesített Kórház 960 millió EU-pályázati forintot nyert a városi rendelőintézet áthelyezésére. A tervek szerint a kórház területén, az egykori középső belgyógyászati pavilon helyén, a főépülettel szimbiózisban készül el a járóbetegellátó-központ. A munkák megkezdését természetesen közbeszerzési eljárás előzi meg. A dolgok jelenlegi állása szerint az új, korszerűen be is rendezett rendelő-intézetet 2015 nyarán vehetik birtokba a betegek. A Kemenesaljai Egyesített Kórház egyébként pénzügyileg megszenvedte a szerkezeti változásokat (a funkciók jelentős szűkülését, a fenntartóváltást). A kórház élelmezését is ellátó Népjóléti Szolgálatot érintő tartozásait például az önkormányzattal együttműködve rendezi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!