Celldömölk

2014.01.07. 16:15

Sikerre újabb sikerek

Sikert sikerre halmoznak a celli asztaliteniszezők.

Ölbei Lívia

Legutóbb épp a Vas Népe nagy hagyományokkal bíró, évről évre megrendezett díjátadó ünnepségén, egy speciális „bajnokság” fináléjában – ahol az év eredményeit számba véve mindig a legeredményesebb egyéni sportolókat, csapatokat és trénereiket köszöntik – a Celldömölki VSE-Swietelsky Wewalka asztaliteniszezői állhattak föl a jelképes dobozó legfelső fokára: a hét tagú kuratórium a 2013-as év legeredményesebb vasi csapatai között a Klampár Tibor vezetőedző irányítása mellett tevékenykedő, kiemelkedő sikerekkel büszkélkedhető celli pingpongozókat találta a legérdemesebbnek az elismerésre.

Fazekas Péter ráadásul a TOP 12-bajnokságon is győzött a múlt évben, ezt a versenyt a magyar bajnokságot követő legrangosabb versenyként tartják számon a sportágban. A Vas Népe év végi díjkiosztó ünnepségén, a szombathelyi Megyeházán Homlok Zsolt, a Swietelsky Vasúttechnikai Kft. ügyvezetője ugyancsak személyesen köszöntötte a celli pingpong-csapatot. Ez az a helyzet és kapcsolat, amikor a két együttműködő fél – ezúttal a Swietelsky és a csapat – valóban egymást erősíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!