Celldömölk

2014.04.29. 09:45

Termet neveztek el Klampárról

Celldömölk - Tantermet neveztek el a kétszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok asztaliteniszezőről, Klampár Tiborról a Berzsenyi Dániel Gimnázium és Szakközépiskolában.

Horváth Erika

Az asztalitenisz sportág kiemelt állami támogatásban részesül. A Magyar Asztalitenisz Szövetség ennek révén igyekszik az iskolai sportot is segíteni. A főtitkár dr. Stocker Miklós és az alelnök Fehér László két asztalt és az azokhoz tartozó további felszereléseket adott át a Berzsenyi gimnáziumnak.

Az intézmény igazgatója, Sipos Tibor kezdeményezésére Klampár Tiborról nevezték el azt a termet, amelyet az iskolában alakítottak ki a szabadidősport számára. A sportlegenda, aki jelenleg is a Celldömölki VSE immár ötszörös bajnok asztalitenisz-csapatának edzője, meghatottan mondott köszönetet, hiszen ez az első terem, amely a nevét viseli. Az avató után a gimnázium tornatermében élménybeszámolót tartott Klampár Tibor és Fazekas Péter hatszoros magyar bajnok asztaliteniszező, a celldömölki extraligás csapat éljátékosa, majd bemutatót tartottak a közönség előtt. A vállalkozó kedvű diákok és pedagógusok játszhattak is a két kiváló sportemberrel. Az iskola diákjai ezentúl akár tanórai szünetekben is ütőt foghatnak, hogy a sportágat gyakorolva a koordinációs és koncentrációs készségeik is erősödjenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!