Celldömölk

2014.03.10. 19:23

Útfejlesztés: hol, mit, mennyiért

Az önkormányzati képviselők március 12-én (szerdán) 14 órától rendkívüli testületi ülésen döntenek többek között az idei útépítések menetrendjéről.

Ölbei Lívia

Először a parlamenti választás idején működő szavazatszámáló bizottságok tagjait választják meg a képviselők. Aztán közterület-használati kérelmek kerülnek sorra: április elején ismét lesz „Gurul a város”-akció az Ifjúság téren, a KMKK pedig március végén a Szentháromság téren készül megrendezni az egésznapos kulturális tavaszköszöntőt. Fehér László polgármester ezután a 2014-ben tervezett útfejlesztési terveket terjeszti elő. Amint arról a költségvetés elfogadásának kapcsán is beszámoltunk: a képviselő-testület a város teherbíró képességéhez mérten jelentős összeget szán az idén útfejlesztésre (aszfaltozás, szegélykőépítés, térkövezés, szikkasztó árok, kátyúzás, csapadékvíz-csatorna aknákkal, lefolyókkal stb.). A celli városrészben 91 millió, az alsósági városrészben bruttó 55 millió forint a felosztható keretösszeg. Szerdán délután a tervek részletezése, a szükséges közbeszerzési eljárások előkészítése következik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!