Blincsikitől a domikáig, givecitől a dödölléig, a muszakáig számos ételt főztek és sütöttek meg olvasóink receptjei alapján a mesterszakácsok és -cukrászok az elmúlt napokban azért, hogy a Kárpát-medence ízei olvasóinktól című, ősszel megjelenő szakácskön
Ostffyasszonyfa – Vilma néni volt a vasárnapi vásár főszereplője, pontosabban a Vilma néni ízei: savanyút és őrségi tejfölt is adott az ország legjobb dödölléje mellé a régi malomban. Több gasztronómiai kincs is vonzotta a vásározókat.
Szatta - „Éliás, Tóbiás egy tál dödölle, ettél belőle” - ezzel a gyermekdallal hívták Szattára mindazokat, akik kíváncsiak voltak arra, hogy hogyan is készül az Őrség egyik jellegzetes étele, a dödölle, illetve hogyan készítik mások ezt a finomságot.
Nem csak a hidegfront, a dödölle is hullámot vetett Felsőmarácon és annak környékén. Olyan jól sikerült az össznépi játék, hogy mások is gondolkodnak rajta.