„Kicsit hűvös van, de a helyzet forró”2022.10.02. 07:00Az illatos, finom Izabellát kenyérre lehet kenni - Szőlőlekvárt főztünk az asszonyokkal Nemescsóban egy őszi délutánon
Befőzni menő2022.08.27. 15:05Zárjuk üvegbe a nyár ízeit, télen hálásak leszünk érteMár nemcsak a nagymamák hobbija a nyár ízeinek tartósítása.Már nemcsak a nagymamák hobbija a nyár ízeinek tartósítása.
katlanban készül2019.12.08. 11:30Így készül a csipkebogyólekvár gyorsított eljárásban, NemescsóbanCsaknem a földi paradicsomba csöppentünk Nemescsóban, azért csak majdnem, mert az üstben nem paradicsom, hanem piros csipkebogyólekvár rotyogott, időnként kiszaladt valaki a faluházból, hogy megkavarja. Csaknem a földi paradicsomba csöppentünk Nemescsóban, azért csak majdnem, mert az üstben nem paradicsom, hanem piros csipkebogyólekvár rotyogott, időnként kiszaladt valaki a faluházból, hogy megkavarja.