Akár vendégeket várunk, akár batyubálba hívnak bennünket, egyaránt sütni kell valami sósat, amire jól csúszik az innivaló. Íme néhány könnyen elkészíthető recept!
A XVII. Haraszti Hetvenkedések mellől sem hiányozhat a pogácsasütő fesztivál: szeptember elsején, szombaton a Jani kocsmába várják a helyben sült pogácsát, amellyel nemcsak nevezni lehet, hanem szokás szerint belépőként is szolgál.
Nyolcéves lehettem, amikor nagymamám konyhájában állva elhatároztam, hogy megalkotom életem első gasztronómiai remekét, a csúcsok csúcsát, az igazi Michelin-csillagos süteménykompozíciót.
A legjobb szilveszteri vendégváró a pogácsa, hiszen nemcsak gyorsan elkészül, hanem finom és laktató is. Természetesen - nem utolsósorban - kellőképpen felszívja az alkoholt is.
Az ötlet már önmagában eretnekség. Még hogy kiválasztani tízet a számtalan remek magyar étek közül. De hát évente megválasztják a világszépét, az év autóját, vagy a legjobb éttermeket is.