Az ünnepek alatt a legtöbben túlterheltük az emésztőrendszerünket és sokunkra fel is futott pár nem óhajtott kiló. Itt az ideje, hogy néhány hétig, hónapig könnyebb ételeket fogyasszunk.
Gasztrotúra címmel, olvasóink kedvenc családi receptjeivel jelenik meg október végén a Mediaworks megyei lapjainak szakácskönyve. A zsűri által kiválasztott több mint százötven ételt a napokban mesterszakácsok és -cukrászok készítették el.
Kaporral nem csak kovászos uborkát és tökfőzeléket ízesíthetünk. Íme néhány ízletes és bőséges kapros fogás Steffel Csaba, a Szlovén Mintagazdaság szakácsa recepttárából.
Már rengeteg recept érkezett a Mediaworks megyei napilapjainak olvasóitól az idén ősszel megjelenő új szakácskönyvbe, de még mindig várjuk a család kedvenc ételeinek leírását. Ha szeretné, hogy az ön receptje is bekerüljön a kötetbe, küldje mihamarabb.
Az idén ősszel is megjelenik a Mediaworks megyei napilapjainak szakácskönyve. A startpisztoly már eldördült, várjuk olvasóink kedvenc receptjeit. A legjobbak helyet kapnak az idei albumban. Továbbra is tartjuk magunkat az előétel, leves, főétel, desszert
A spenót a régóta vágyott, friss zöldségfélék egyike, amit akár a kertünkben szüretelünk, akár a piacon vásárolunk, tavaszi ízeket, sokféle vitamint és nyomelemet varázsolhatunk vele a család asztalára.