1,66 milliárdot kaphatnak James Bond autójáért

Elárverezik James Bond 1964-es Aston Martinját: az aukciósház által csak a "világ leghíresebb autójaként" emlegetett járművet.

MTI

Ez az első alkalom, hogy az ezüstszínű DB5 modell széles körben elérhetővé válik. Az RM Auctions kínálatában szereplő négykerekű az első Bond-filmeknél használt két Aston Martin közül az egyetlen még megmaradt darab, a várakozások szerint akár ötmillió fontot - 1,66 milliárd forintot - is megadhatnak érte.

A közönség Sean Conneryvel a kormány mögött láthatta a járgányt a Goldfinger és a Tűzgolyó című kémkalandokban. Nézze meg a klasszikus jelenetet, amikor Sean Connery, az egykori 007-es ügynök előszőr találkozik az Aston Martin DB5-össel!

. A DB5-ös modellért, amelyet Sean Connery brit színész 007-es ügynökként az 1964-es Goldfinger és az 1965-ös Tűzgolyó epizódokban vezetett, akár ötmillió fontot (1,66 milliárd forint) is megadhatnak. (MTI/AP)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!