Sérültlistán a kapus

Szombathely (tg) - A Szombathelyi Haladás NB I-es labdarúgócsapatának első számú kapu- sa hosszú hónapok óta sérüléssel küzd. A 2006/2007-es szezon rajtján sem Rózsa Dániel áll majd a gólvonalon.

Mórocz Zsolt

- Februárban megműtötték a bal ágyékomat, tulajdonképpen azóta tart a tortúrám - tudtuk meg a Haladás 22 éves hálóőrétől, Rózsa Dánieltől. - A beavatkozás után, szigorúan betartva az orvosok utasításait, próbáltam edzeni, de sajnos nem javult az állapotom, sőt, a jobb ágyékomban is jelentkezett a fájdalom, és mondanom sem kell, a régebbi sérülésemen sem javított semmit a műtét. Most egy természetgyógyászhoz járok, aki öt beavatkozás után ígért némi javulást, egyelőre a negyedik kezelésen vagyunk túl. Ha a természetgyógyász által várt ütemben javul a sérülésem, akkor elképzelhető, hogy szeptember végén munkába állhatok, ha viszont ismét műtétre lesz szükség, akkor ezt a félévet is kénytelen leszek kihagyni. Az mindenesetre jó érzéssel tölt el, hogy a klub a sérülésem ellenére hároméves szerződést írt alá velem, a bizalmat tehát érzem. Ugyanakkor nem tagadom, eléggé magam alatt vagyok. Azt gondoltam, hogy egy rutinműtét vár rám, helyette pedig hosszú hónapok óta harcképtelen vagyok. Szeretnék végre ismét edzeni, kapuba állni. Egyelőre csak szoríthatok a fiúkért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!