Az iwiw buktatta le a csalókat

Bük - Az iwiw buktatta le a szállodai potyázókat. Nem fizettek, de név alapján azonosították egyiküket a közösségi portálon.

Angyal László

Az egyik büki hotel vezetője tett feljelentést a minap a rendőrségen, mert a hosszú hétvégék egyikén egy négyfős csapat 260 ezer forintos számlát hátra hagyva angolosan távozott. 

A csalók utáni nyomozás a bejelentőlapra írt név alapján indult meg, az egyik helyi rendőr ötlete volt, hogy fussák át a egyik népszerű közösségi portált is. Nos, az iwiwen minden információt felleltek a gyanúsítottról, sőt: az illető képgalériájában ráismertek a szálloda többi nem fizető vendégére is. 

A nyomozás során az is kiderült, hogy budapesti illetőségű két nő és két férfi Balatonfüreden, Zalakaroson, és a fővárosban is hasonlóképpen töltött el néhány felhőtlen napot a szállodákban, összesen több mint egymilliós kárt okozva ezzel.

Ha kíváncsiak arra, hogy a rendőrök miként bukkantak rá a magát érsebésznek kiadó, az egyik büki hotelből szintén fizetés nélkül távozó férfira, itt elolvashatják.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!