Egy napra sztár lettem

Szombathely - Pénteken este a Bányában jártunk, ahol ismét csinos hölgyekkel találkoztunk. Sőt: faggattuk is őket.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Lapunk, a Bánya Café és a Cinque divatüzlet játékán szeptember szépeivel tölthettek egy kellemes estét azok, akik elfogadva invitálásunkat pénteken eljöttek második közönségtalálkozónkra.

"Egy napra sztár lettem"- fogalmazott házigazdánk, Bartók Zoltán kérdésére egyik játékosunk, arra utalva, hogy a szomszédoktól a tanárain át mindenk létező ismerőse gratulált neki aznap, amikor fotója megjelent a Vas Népe utolsó oldalán. A lányok abban is egyetértettek, hogy semmihez nem hasonlítható érzés önmagukat viszontlátni egy kiváló képen - több tízezer példányban.  
Ezt erősítette meg augusztus szépe, Kocsis Korinna is, aki a Cinque jóvoltából a legújabb divatnak megfelelően jelent meg - ahogy ígértük, a győzteseket tetőtől talpig fölöltöztetjük. 

Ez a sors vár hamarosan szeptember szépére is, de az első őszi hónap legszebb lányának kiléte még titok, október 15-éig várjuk olvasóink szavazatait. 

A könnyebb eligazodást elősegítendő a pénteki buliról is készítettünk egy képgalériát, legfrissebb fotóinkat itt nézegetheti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!