Ki lesz október szépe?

Ki lesz Vas megye szépe októberben? Olvasóink november 1-től adhatják le szavazataikat lapunk szépségversenyének októberi jelöltjeire.

Kelemen Attila

A szépségverseny harmadik (októberi) fordulójában 26 hölgy fotóit mutattuk be az olvasóközönség számára lapunk nyomtatott és online változatában egyaránt. Csütörtök hajnaltól november 15-ig adhatják le voksaikat az önök által legszebbnek, legszimpatikusabbnak vélt jelentkezőre. A legtöbb szavazatot elért hölgy nem csupán a Hónap szépe címet vívja ki magának, hanem értékes nyereménnyel is megjutalmazzuk, illetve 2008 nyarán részese lesz annak a 12 hölgyből álló társaságnak, akik az Év szépe címért fognak versengeni.

Mint ismeretes, az első fordulóban Kocsis Korinna nyerte el az "Augusztus szépe Vas megyében" címet, illetve a második fordulóban Pávolics Márta kapta a legtöbb voksot szavazóinktól; így őt köszönthettük Szeptember Szépeként.


Egy szavazó egy hölgyre akár többször is voksolhat, azonban a szavazatok leadása napi szinten korlátozva van: egy  IP címről 12 óra elteltével  lehet csak újra voksolni.

A szavazataikat a kiválasztott hölgy képe alatti "Szavazat leadása" felíratra kattintva adhatják le az alábbi címen: http://www.vasnepe.hu/szepsegverseny/200710

Mindeközben továbbra is várjuk a vállalkozó kedvű hölgyek jelentkezését a [email protected] e-mail címen, vagy levélben a 9700 Szombathely Széll Kálmán u. 40. címen. A jelentkező adja meg nevét, életkorát, foglakozását, hobbiját! Ezeket az adatokat fogja viszont látni az újságban és a Vas Népe honlapján is. A kapcsolattartás miatt szükség van még további adatokra, ezeket diszkréten kezeljük: telefonszám, e-mail cím, lakáscím.

A novemberben bemutatott lányokra értelemszerűen majd december 1-től december 15-ig lehet majd voksolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!