Adrienn, a csini tini

<b>Szombathely</b> - Ő még csak tizenhét, de már túl a Penthouse, a Miss Weet és Miss Bikini válogatásain. Abonyi Adrienn legutóbb harmadik lett a Miss Tini Hungary országos szépségviadalon.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A december végén megrendezett Miss Tini országos szépségversenyen harmadik helyezést ért el Abonyi Adrienn tizenhét éves diáklány.

- Az igazi áttörést számomra a tavalyi esztendő hozta. Siófokon tini létemre a Miss Bikini-n a felnőttek mezőnyében kilencven lány közül negyedikként végeztem. Ezután érkezett a felkérés, hogy induljak a Miss Hungary és Tini versenyen. Az eseményre több száz lány jelentkezett az országból, következett három előválogatás, majd az elődöntő, amelyeken sikeresen túlléptem. Végül tavaly december végén a Thália színházban tartott fináléban a tizenkét induló között a harmadik helyet szereztem meg - mondja mosolyogva Adrienn.A verseny után egy modellszerződést tehetett zsebre, sőt meghívták a Topmodell magazin címlapfotózásra és egy interjúkészítésre. Ezenkívül pedig a Miss Hungary és Tini verseny szépségkirálynői és udvarhölgyei 2008-ban Trinidad és Tobagón, Malajziában, Görögországban, Botswanában, Kínában és Máltán szerepelnek - Magyarország képviseletében – világszépségversenyeken, valamint a Miss European Union Tour 2008 rendezvénysorozatán is bemutatkozhatnak. Mit tanul Abonyi Adrienn, és milyen médiamunkára kérték fel?

Ezekre a kérdésekre is választ kaphat, ha ide kattint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!