Enteo legfrissebb

Lapunk közösségi portálja számos témát kínál az érdeklődők számára. Az alábbiakban ezekből válogattunk.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Kutassuk fel őseink titkait!


A családfakutatás napjainkban sem veszített jelentőségéből. Közeli és távolabbi rokonaink élete tele van hihetetlennél hihetetlenebb érdekességekkel, csak éppen rájuk kell bukkannunk, mert ezekről a múltbeli dolgokról az utódok már gyakran két-három generáció távlatából sem tudnak. Kit ne izgatna ősei kiléte, története? Mindenkiben bizonyára már legalább éle- tében egyszer megfogalmazódott a kérdés: Ki vagyok? Kik az őseim? Honnan származom?

Ha érdekli őseinek története, csatlakozzon az enteo Családfakutatás klubjához, ahol felveheti a kapcsolatot a hasonló érdeklődési körű emberekkel. A klub fórumán gyakorlati tanácsokat is kaphat, felteheti kérdéseit.
 
Hogyan takarékoskodjunk?

Mindenki a bőrén érzi, hogy az energiahordozók (áram, gáz, benzin stb.) ára drasztikusan emelkedett az utóbbi időben. Sajnos, nem is várható, hogy ez a folyamat egyszer csak visszafordul. Osszuk meg egymással, milyen egyszerű vagy komolyabb beruházások szükségesek a takarékosság jegyében - olvasható az enteo Fórumon a Segítség, azon belül az Energiatakarékosság topikban. 

Önnek van egy jó ötlete? Ossza meg másokkal is!
 
Nehézkes altatás

Egy bokszolót altatnak sürgős vakbélműtéthez:
- Alszik már a beteg? - kérdezi a sebész az altatóorvost.
- Sajnos, nem! Már ötödször altatom el, de kilencnél mindig talpra ugrik.
 
Van egy jó vicce? Ossza meg másokkal is az enteo fórumán a Humor topikban!Az Osztályozás menüpont alatt található képek toplistájáról választottunk ki néhányat. Ha úgy gondolja, van ennél jobb képe vagy szeretné megváltoztatni a kialakult sorrendet, látogasson el az enteóra, és alakítsa saját ízlése szerint a fényképek toplistáját!


Megoldások közös gondokra 

Egyre több vasi klubot fedezhetünk fel közösségi oldalunkon. Arról már korábban beszámoltunk, hogy  az enteo megyebéli regisztráltjaiból megalakult a Vas megyeiek klubja, ezt nemrégiben követte a Kőszeg klub. De nem csak lokális szerveződésekre nyílik lehetőség, ennek legjobb példája az a vasi felhasználó által életre hívott csoport, amelyhez a tanulási és magatartási zavarokkal küzdő gyermekek hozzátartozóit várják. 

Itt megbeszélhetik problémáikat és tanácsokat is kaphatnak egymástól felhasználóink.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!