Enteo legfrissebb

Közösségi portálunk az ismerősök felfedezésén túl a szórakozásnak és a véleményformálásnak is teret enged. Többek között erről szól összeállításunk.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Kedvencek a ház körül és az enteón is

Tovább bővült lapcsoportunk klubjainak köre az enteón. Az eddigi gyakorlatnak megfelelően a napilapban megjelenő Kedvencek a ház körül elnevezésű új mellékletünk cikkei az azonos nevű klub blogjában is elolvashatóak lesznek. A klubhoz bárki csatlakozhat, bízunk benne, hogy hamarosan az állatszerető emberekből egy közösség szerveződik a klub köré. Az enteón a klubhoz tartozó blog kommentálásával, illetve a fórumon lehetőség nyílik arra, hogy az érdeklődők az otthon tartott, gondozott állatokkal kapcsolatos problémákat, szabályozásokat, örömöket, aggódásokat, vitákat megbeszéljék egymással. 

Ha szereti az állatokat és szeretne a Kedvencek a ház körül klub tagja lenni, akkor látogasson el az enteóra!

Társak a függésben

Szinte fizikai fájdalmat érez, ha lemarad kedvenc sorozatának újabb epizódjáról? Reklamáló levelekkel bombázza a hazai és külföldi tévécsatornákat, amiért csak úgy levették a műsorról vagy egyszerűen meg sem vásárolták a következő évadot? Ismerősek a tünetek? Ha igen, akkor ön is sorozat- függő. 

Ne essen kétségbe, inkább csatlakozzon az enteo Sorozatfüggő klubhoz, hogy megismerkedjen sorstársaival. S a klub fórumán társalogva hátha sikerül tippet szerezni ahhoz is, honnan töltheti le kedvenc tévéműsorából a következő évadot!
 
Gyermekáldás

Kismamának a kórházban:

- A boldog apa odakint áll egy csokor virággal. Beengedem, jó?
- Jaj, Isten ments! Minden percben megérkezhet a férjem!
 
 Van egy jó vicce? Ossza meg másokkal is az enteo fórumán a humor topikban!Júliusban kilencedik alkalommal rendeznek utcazene-fesztivált Veszprémben. Világsztár produkciókat köszönthetünk a rendezvényen, jelezve, hogy a fesztivál kinőtte a megye határait... 

A rendezvényről részleteket megtudhat az enteo Esemény menüpontjában.Kincskeresés és utcazene  

Tudják mi az a geocaching? Az egyre népszerűbb, földrajzi koordináták segítségével helymeghatározáson alapuló "kincskeresésbe" betekintést nyerhet bárki, aki szombaton reggel Alsóperén benevez a játékba, derül ki közösségi portálunk eseménykezelőjéből. Ugyanitt részletes információkra találunk az idei dunaújvárosi EFOTT-ról, nemkülönben pedig a fentebb említett júliusi veszprémi utcazenei fesztiválról, amelyen közel száz együttes koncertje hallgatható ingyen.  

Érdemes tehát az enteo eseménykezelőjét böngészni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!