A Miss Bikinin villogott a kosaras barátnője

<b>Siófok, Szombathely </b>- Bekerült a Miss Bikini legmutatósabb öt lánya közé a balogunyomi Nagy Réka, aki egy helyi válogatott sportoló párja. Vajon kié?

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Nagy Réka tizenhat és tizennyolc éves kora között több szépségversenyen is indult, aztán a hétvégi siófoki Miss Bikiniig hosszú szünet következett. 

Balaton, bikini, Réka Fotó: Ohr Tibor

- Évekkel ezelőtt több divatbemutatón és fotózáson jártam. Egyik legnagyobb sikerem, hogy 2002-ben a Miss Alpok-Adrián harmadik helyen végeztem. (A sikere értékét csak növeli, hogy itt első a már országos hírű modell Zimány Linda lett, míg második Tóth Eszter, aki később a Miss Worldon utasította maga mögé a mezőnyt.) 

- Egy évvel később a Miss Hungary verseny tini kategóriájában győztem. Az egyik férfimagazin által szervezett megmérettetésen pedig egyiptomi utat nyertem - mesélt eredményeiről a most 22 éves csinos lány, aki később eltávolodott a közegtől, mivel érettségijére, tanulmányaira koncentrált. 

Kozmetikus lett, de nem a szakmájában helyezkedett el. Jelenleg az egyik belvárosi klubban dolgozik. Tavaly szeptemberben felvették a pécsi egyetemen kihelyezett szociális munkás szakára, egy évet halasztott.

- Az egyik ismerősöm hívta fel a figyelmemet a Miss Bikinire. Bár szombaton éjjel kettőig dolgoztam, három órás alvás után mégis bevállaltam a siófoki viadalt. Kíváncsi voltam, hogy többéves kihagyás után mi van még bennem, megállom-e a helyem? - osztotta meg előzetes kételyeit Réka. 

Az elért eredmény alapján állíthatjuk, hogy igen, ugyanis először a népes mezőnyben bekerült a húszfős döntőjébe, végül a legjobb öt között végzett. 

A Balaton partján aztán a „szakmában” korábban megszerzett kapcsolatok is felmelegedtek, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy Réka telefonja napok óta folyamatosan csörög - különféle ajánlatokkal bombázzák.  

Párjának, a kiváló körmendi kosaras Ferencz Csabának - akinek Réka versenyének idejében éppen Zaragozában volt fellépése a magyar kosárlabda-válogatott tagjaként -  a következő időszakban nem csak az ellenfelekre kell majd jobban figyelnie…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!