Körforgalmi karambolok

Szombathely - Veszélyes volt a hétvégén körforgalomban autózni a megyeszékhelyen. Négy baleset is történt.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az elmúlt napokban több baleset is történt a megyeszékhely körfolgalmaiban. 

Az elsőnél, pénteken délután hat órakor a 11-es huszár út és a 87-es főút találkozásánál egy busz nem adta meg az elsőbbséget a körforgalomban haladó személygépkocsinak, melynek utasa az ütközés nyomán könnyű sérüléseket szenvedett. Kevéssel később a 11-es huszár út és a Bocskai út kereszteződésénél egy motoros megállt, hogy a átengedje a zebrán haladó gyalogosokat, a mögötte érkező autós azonban hátulról belement. Személyi sérülés itt szerencsére nem történt. 

Nem úgy szombaton az Ernuszt Kelemen utca és a Dolgozók útja közös körforgalmánál, ahol is egy, a város felől érkező személygépkocsi lefékezett, a mögötte érkező tehergépkocsi pedig hátulról belehajtott. A személygépkocsit vezető hölgy nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. 

És itt mégmindig nincs vége: szombaton este fél kilenckor ugyanis a Szent Gellért és a Szöllős utca utca körforgalmánál is baleset történt, itt egy segédmotoros hajtott neki a szegélynek, és esett le a járművéről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!