Már biztosan Prima Pusztay professzor

Szombathely, Budapest - A magyar tudomány kategóriában országos Prima Primissima-jelölt prof. dr. Pusztay János nyelvész, a Savaria Egyetemi Központ tanszékvezetője.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Vállalkozók Országos Szövetsége (VOSZ) vasi szervezete számára is nagy siker, hogy az idén prof. dr. Pusztay János nyelvész, a Savaria Egyetemi Központ uralisztikai tanszékének vezetője is az országos Prima Primissima-jelöltek közé került: a magyar tudomány kategóriában Freund Tamás akadémikus, neurobiológus és Kásler Miklós orvos, sebész, onkológus társaságában szavazhat rá a közönség. Prof. dr. Pusztay János kategóriájában a három jelölt egyike az idei Prima Primissimán Fotó: Kiss Teodóra

A díjakat december 5-én, a magyar vállalkozók napján adják át a budapesti Művészetek Palotájában. A díjalapító Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója sajtótájékoztatón számolt be arról, hogy az idén (a hatodik évben) minden eddiginél több, 387 jelölt közül kellett kiválasztania  akár többfordulós szavazással a Prima Primissima Alapítvány kuratóriumának a tíz kategória három-három jelöltjét. 

Ahogy Szőnye József, a VOSZ vasi elnöke, az országos Prima Primissima-kuratórium tagja fogalmaz: Az már biztos, hogy Pusztay professzor Prima. Közben az idei Vas megyei Prima-díjasok kiválasztása is megkezdődött, a vasi VOSZ-szervezet július 7-én (hétfőn) rendkívüli közgyűlésen dönt a jelöltlistáról. 

A Prima-jelöltekkel ezúttal is a Vas Népe hasábjain ismerkedhet meg a közönség  a többi a szavazókon múlik. Díjátadó: szeptember 18-án a Holdfényligetben, a reálszféra és a humánszféra hagyományos vasi találkozóján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!