Az utolsó közönségtalálka

Szombathely - A Július Szépe címre pályázó jelöltek közül az egyik gyógytornászként dolgozó kétgyermekes anyuka fogadott vendégével, hogy van mersze benevezni lapunk versenyére. A fogadást már megnyerte. Erről is hallhattunk a Bánya Caféban, szépségversenyünk utolsó közönségtalálkozóján.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Pénteken szépségversenyünk utolsó közönségtalálkozóját tartottuk a Bánya Caféban.
 
Kilenc júliusi induló fogadta el meghívásunkat a tizenkettedik közönségtalálkozóra. Ott volt a kávézó teraszán kilenc korábbi győztesünk is. A hátsó sorban kilenc korábbi nyertesünk, elöl a júliusi nevezők közül az a kilenc hölgy, akik személyesen is bemutatkoztak az érdeklődőknek Fotó: Benkő Sándor

Lapunk fotórovatának vezetője, Benkő Sándor érdekes háttérinformációkat osztott meg a jelenlévőkkel, úgyis mint: a legfiatalabb jelentkező tizenhárom éves volt - tőle három esztendő türelmet kértünk - , a legidősebb nevező pedig, bár hölgyeknél a kort nem szokás firtatni, név nélkül elárulhatjuk: a negyedik ikszet taposta.

A júliusi szépségekre egészen augusztus 17-én éjfélig várjuk a szavazatokat. Utána egyet szusszanunk, majd szeptember elején indul a tizenkét hónap győztesére a voksolás, de ennek részleteiről a későbbiekben számolunk be.    

Miben fogadnak manapság a gyógytornászok, miért jó, ha egy jelölt édesanyja nagyáruházban dolgozik, mivel jár, ha a nagyszülők menedzselik az unokát?

Kiderül a hétfői Vas Népéből. 

Addig is látogassa meg a Bánya-buliról készült képgalériánkat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!