Erős emberek hétvégéje

Megyei körkép – A vasi rendőrök mozgalmas hétvégét tudhatnak maguk mögött. Rablások, verekedések, előállítások. Egy járőr meg is sérült.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Pénteken Szombathelyen az egyik ház közös képviselőjét fosztották ki. A harmadik emeleti lakás nyitva hagyott ajtaján jutott be a tettes, aki a konyhában ülő férfit megütötte, majd elvitte az asztalon lévő közös költséget. A kár körülbelül 600 ezer forint. Náraiban pedig egy idős nő házában jelent meg egy rabló.  Az asszonyt bántalmazta, majd 30 ezer forinttal távozott.

Szombat este a megyeszékhelyen, a Deák Ferenc utcában egy nő vita után eltörte partnere orrát. Éjjel pedig Nádasdon a Kossuth utcában bántalmaztak egy férfit. A rendőrök hamarosan elkapták a két helybelit és sopronkövesdi társukat. 

Ugyanebben az időben a járőröket a szombathely vasútállomásra hívták. Ott illegálisan, az egyik vagonban tartózkodó férfival és nővel szemben akartak intézkedni, akik támadólag léptek fel. Az egyik rendőr meg is sérült.

Szentgotthárdon a Mártírok úton hagyott helyben négy ismeretlen egy helyi férfit. A mentősök kórházba szállították a sérült áldozatot. A vasi kisváros egyik panziójában is verekedéssel töltötték a szombat éjszakát. Itt rokonok és ismerősök korábbi sérelmüket akarták megtorolni egy ott tartózkodó férfin. A csetepaté miatt 100 ezer forintos kár keletkezett a panzióban.

A vasárnap sem volt sokkal nyugodtabb. A hajnali órákban feleségét bántalmazó férfihoz hívtak rendőrt, a nő könnyebben megsérült. Az egyik szombathelyi kocsma előtt pedig két vépi férfi verekedett össze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!